“24.463 sayılı kanun bizi kandırıyor”

MyHoca

New member
“…peki beni kim savunuyor…?” bunu söylüyorum çünkü devlet beni 4 yıl boyunca LRA sözleşmeleriyle dolandırmış olmasına rağmen 44 yıl 8 ay primli bir emekliyim.

Köy Derneği başkanı “sabırlarının tükendiğini…” söylüyor. Jorge Macri, ABL'deki artışın enflasyondan daha fazla olacağını duyurdu. Sanayiciler vergileri düşürmemiz ve iş reformu yapmamız gerektiğini söylüyor, ön ödemeli şirketler istediklerini yapıyor, PAMI ilaçlarınızı elinizden alıyor ve ANMAT ilaçları “bedava satış” olarak nitelendiriyor, dolayısıyla masraflar konusunda size kimse yardımcı olmuyor ve ben de şunu söylemeye devam ediyorum: 24.463 Sayılı Kanun emeklileri dolandırıyor ve kimse sorumluluk almıyor.

ANSeS'ten geldiğini varsaydığım istatistiklere göre, emeklilerin yüzde 62'sinin asgari maaş aldığını, yüzde 20'sinin 1.789.302,46 doları geçemeyecek kadar yüksek meblağlar aldığını, yüzde 18'inin ise sınırı olmayan “özel” emeklilikleri olduğunu söylüyorlar ve alıyorlar. söz konusu Kanun uygulanmaz, eğer bu değerler hesaplanabildiyse, bu grupların her birinin emeklilik fonunun yüzde kaçına sahip olduğunu bilmek isterim, ancak kimse bunu bildirmiyor, kimse de bildirmiyor. 24.463 Sayılı Kanuna göre tahsil edilen tutarın ne kadar olduğunu bildirir. Öte yandan Cumhurbaşkanı maaşların ve emekli maaşlarının iyileştiğini, süpermarkete gitmediğini ve hizmetlere ödeme yapmadığını, bu eşyalara sahip bir emeklinin zaten mal varlığını tükettiğini çok açık bir şekilde söylüyor. Bırakın yasa koyucular ya da siyasi partiler 24.463 sayılı Kanun hakkında bilgi edinsinler ve biz emeklileri dışlanmış kılan bu kahrolası normu kaldırmaya başlasınlar.

Burino kürek çekme / [email protected]

Emeklilerin sesleri, şikâyetleri ve bekleyişleri

Osmecon'u, Lomas de Zamora Tıp Çevresini ve Arjantin Haberini kınamak için yazıyorum. Anneme Parkinson teşhisi konuldu ve mücadelemiz 2019'da başladı. Annemin CUD'si olduğunu açıklığa kavuşturuyorum.

Ön ödemeli ödemelerin defalarca reddedilmesi göz önüne alındığında, 2023'te bir sağlık koruması başlattık ve bu, aynı yılın Aralık ayında annemin lehine oldu; bu, %100 ilaç kapsamını, birincil nöroloğuyla yapılan görüşmeleri, malzemeleri, ev yardımlarını ve ALCLA'da hastaneye kaldırılmayı içeriyor ( Nörolojik Rehabilitasyon Kliniği).

Dört farklı yargıçla görüştük ve birkaç ay önce bir Haber gözlemcisi atadılar. San Martín 2 No'lu federal mahkemede işlendi. Bunun annem ve ailem için yarattığı sonuçlarla ilgili kesinlikle hiçbir şey yapmaya devam ediyorlar. Ayrıca 2024 yılında ücret karşılığında 2 adet koruma kazanılmış (emekliyiz ve sağlık sorunumuz var), annem ve kız kardeşim adına kazanılan korumaların da ön ödemeli olarak yerine getirilmediği söylendi.

Hem yeniden fatura kesmediler, hem de üç koruma arasında önemli miktarda parayı iade etmeleri gerekti.

Ön ödemeli Osmecon, Círculo Médico de Lomas de Zamora'nın gereken uyumu kınıyorum ve talep ediyorum ve ciddi bir suçla karşı karşıya olduğumuz için Haberin kesinlikle her şeye derhal uyulmasını talep etmesini talep ediyorum. Zaten bir kişinin terk edilmesi olarak kabul ediliyor.

Andrea Dighero / [email protected]

Bay Milei, ben adamla konuşuyorum, yetkili kişilerle değil. Bundan sonraki seçim yarışlarında oyumun olumlu olmayacağını söylüyorum. Onun olağanüstü başarılarını bir teraziye koydum; her ne kadar bu başarıların çoğu emekliler olan bu ıskartaya çıkarılmış müfrezedeki çoğumuzun açlığı pahasına olsa da; Bize asgari düzeyde nihai kahramanlık sergileme gücü sağladı: fedakarlığımız nesillerimizin yararınadır. Bu noktaya kadar yaptığı şey, yalanlara, yolsuzluklara öfkelenen milletimizin çok ihtiyacı olan şeydi.

Ama öte yandan, ülkesini ve belki de dünyanın geri kalanını ateşe verecek olan kuzeyli otokrata olan hayranlığı çok ağır: Onun bu stratejisinin, karşılığında biraz chirola bekleyen en yaramaz Creole canlılığımıza yanıt verip vermediğini belirleyemiyorum. Yoksa devasa, tamamen çocuksu bir masumiyet mi?

Kalkışımda devenin belini kıran en büyük şey onun kabalığıydı: Henüz dünyanın geri kalanındaki bir ülkenin temsilcisi olduğunun ve asi bir genç gibi hakaret ederek olgunlaşmamışlığını herkese ifşa ettiğinin farkına varamıyor. görmek için. . Ve tarzı, 'refleks – sinirsel dürtü' türü. “Ya hep ya hiç”, insan ilişkilerinin nasıl olduğundan ışık yılları kadar uzakta. Olgun diyalog ve fikir alışverişi demokrasinin temel direklerinden biridir. Bugün vücudunu örten ve takipçilerinin gözlerini kamaştıran cicili bicili artık düşecek. Bu gerçekleştiğinde, doğal kusurlarıyla birlikte bir insanoğlundan başka bir şey olarak görülmeyecek ve belki de gerçek bir lider olarak görülmeyecek: bunlar zorunlu olarak sakindirler ve kendi bilgeliklerinin dehası tarafından icat edilen hayırlı yolu işaret ederek, telaşsız bir şekilde din değiştirenlerin önünde ilerlerler. ne de sağda solda küfürler.

90 yaşındayım. Ve uzun ömürlü olan hepimizin ayrılış gününe ulaşacağı on yıla giriyorum. Ama hararetle umuyorum ki o zaman hepimizi eşit kılan o yüce eylemde bir kavanozu besleyebileceğim zaman olacak.

Hector Cuadrado / PSİKİYATRİ DOKTORU VE PSİKO ANALİZCİ [email protected]

Devlet güçleri onlarca yıldır emeklileri unuttu. Bizi dikkate almak onların akıllarında veya hükümet programlarında yoktu ve yoktu. Bu üç açgözlü tabaka yalnızca kendi çıkarlarını ve geleceklerini düşünüyor. Seçim kampanyalarında pasif sınıfa yönelik çözümleri övüyorlar, oy almaları için onlara nutuk atıyorlar, ertesi gün göreve geldikten sonra da onlara hakaret ediyorlar.

Görevde olduğu yıl için yaptığı konuşmada yanıltıcı bir şekilde durumumuzu iyileştirdiğini ifade eden Cumhurbaşkanı dahil, hiç kimse bunun dışında kalmadı. Bu yönetimde satın alma gücümüzün yüzde 100'ünden fazlasını kaybettik ve bunların yüzde 80'i yoksulluk sınırının altında. Aramızda yaklaşık 8.000.000 emekli var, yani seçmenlerin %22'si, oy verirken serbestçe verilebilecek bir rakam değil. Öte yandan siyasete alet edilmemek ve iddialarımıza taraf olmamak. Yürüyüşlerde Kongre akbabalarının, Peronist yasa koyucuların, popülistlerin, K'nın ve solun hainlerinin, onlara katılanlara nutuk attığını ve orada yapacak hiçbir şeyi olmayan insanları harekete geçirdiğini görüyorum.

Önem arıyorlar ve destekleyici gibi görünüyorlar, oysa gerçekte odadaki büyük hainler. Aynı şey toplumsal hareketler için de geçerli, yürüyüşlerimizin hiçbir alakası yok. Evet, kendimizi örgütlemeliyiz ve en zoru da bunu herhangi bir ideolojiden bağımsız olarak, ancak haklarımızı savunma ruhuyla yapmaktır ki, bundan sonra bir daha asla kirlenmeyelim.

Rodolfo C. Castello / [email protected]