“ANSeS'in bana ödeme yapmasını beklemek neredeyse 16 yılımı aldı”

MyHoca

New member
Birkaç hükümet geçti; Cristina, Macri, Fernández ve bir yıl boyunca Milei ve ANSeS bana “Veronica geçişi” vermeyi başardı. Üç yargıç benim iddiam lehine karar verdi ve ANSeS şu ana kadar temyizde bulundu, argümanları tükendikten sonra bana ödeme yapacak gibi görünüyordu, durumun böyle olmasını umuyordum çünkü 2 aydan fazla zaman geçmişti. Bana ait olana ulaşabilmem için 15 yıl 181 ay ve 5.400 günden fazla süre gerekiyor. Birkaç gün önce eski Başkan Cristina, herhangi bir katkı yapmamasına rağmen aldığı sadece 35.000.000 milyonluk yardımdan mahrum bırakıldı. Umarım ikinci sınıf vatandaş gibi hissetmemeniz için hakimler ve ANSeS size benim hala hissettiğim gibi hissettirir. Küçük bir farkla 40 yılı aşkın süredir katkıda bulunuyorum ve özel şirketlerde var olan meritokrasi sayesinde ilgili pozisyonlara ulaştım. Ahh unuttum ve sicilim temiz. Eğer gerçekleşmezse hayal kırıklığım daha da büyük olacak. 88 yaşındaki bir vatandaş tarafından ifade ediliyor. Ne bekliyorsun?

Eduardo Pena / [email protected]

Emeklilerin sesleri, şikâyetleri ve bekleyişleri

Aktif çalışanlar, şimdiye kadar yapılan üçgenleme işlemine gerek kalmadan katkılarını isteğe bağlı olarak bir sosyal hizmetten veya ön ödemeli bir ilaç şirketinden alabilme avantajına sahip oldular.

Hükümetlerin, yasa koyucuların ve genel olarak siyasi sınıfın pasif sınıfa yönelik ilgisizliği ve sefaleti, aynı çıkarı tanımayarak bozulmadan kalıyor; bu yüzden, hiçbir seçenek olmaksızın, yamyam PAMI'ye zorunlu katkıyı üstlenmeye devam etmeleri gerekiyor. emekliler.

Oscar García / [email protected]

LLA emeklileri taciz etmeyi bırakmıyor. Daha önce hiç olmadığı kadar yoksulluğa sürüklemek onlara yetmedi, acımasızca taciz etmeye devam ediyorlar. Bu hükümeti devralmadan önce, birinci ayın ilk gününde ANSeS sayfasında makbuz mevcut olduğundan ne kadar ücret aldıklarını biliyordum. Milei ve ANSeS liderliğindeki Pettovello liderliğindeki özgürlüğü ilan etmekten gurur duyanların yönetimi bu hakkı kısıtlıyor ve buna yalnızca ayın 8'inde veya 9'unda erişebiliyorsunuz. Pasif sınıfı küçük düşüren bu zararın ne anlamı var? Bu da yetmezmiş gibi, bir mağara ve bir sığınak olan PAMI, iktidardan gelen demagojik emirlerle, ilaç indirimlerini kısıtlayarak, bakım veya ilaç almak için bürokratik prosedürleri zorunlu kılarak emeklileri her geçen gün daha fazla etkilemeye devam ediyor.

Ve son bir dokunuş olarak, 1 Ocak 2025'ten itibaren dijital reçeteniz yoksa artık kimsenin ilacı bulunamayacak. O tarife ulaşabilecek emeklilerin veya cep telefonu, interneti olmayan vatandaşların olduğunu hesaba katmıyorlar mı? Bu ülkede hiçbir tabelanın olmadığı yerler var, orada bunu talep etmek gülünç. LLA'nın değil, LTA'nın (The Tyranny Advances) hiçbir şeye veya hiç kimseye merhameti yoktur. Onlarca yıl geriye gidip yoksullaştırmaya değil, daha iyi bir hükümete oy veriyoruz

Rodolfo Castello / [email protected]

PAMI'nin tamamen keyfi bir tedbiri, bu %100 sosyal hizmetten ayda 390.000 dolardan fazla kazanan emekliler için artık çare kalmadığını, aynı zamanda birden fazla mülk sahibi olmama ve diğerleri gibi kısıtlamalar getirdiğini gösteriyor; Aynı zamanda sadece kendilerinin anlayacağı sosyal yardımlar ve istisnalar uygulanıyor çünkü amaç prosedürleri reddetmek.

Bütün bu gerçek felaket, saat ile gece yarısı arasında onaylanarak, insanların tedavilerini ödeyemedikleri için yarıda bırakarak, eczanelerdeki yüksek maliyetlerin her geçen gün daha da artmasıyla, ihtiyaç duydukları ilaçları alamayarak, hatta ihlal ederek yaşamlarına saldırı oluşturmuştur. ülkemizin bağlı olduğu uluslararası anlaşmalar; Mali dengenin korunması için yaşam hakkı gibi. Aynı şekilde, üyelerin erişimini kolaylaştırmak yerine, bilgisayar kullanmayan birçok emekli için, PAMI'da randevu almadan önce verilmesi gereken yeminli ifadeler, aile hekiminden sorumlu elektronik reçetelerin imzalanmasıyla işleri daha da karmaşık hale getiriyor; yani hastanın durumu göz önüne alındığında ilaçların beklemeden kullanılmasının zorunlu olduğu yıpratıcı bir bürokrasi. Kısaca: Ülkedeki tüm emeklilerin katkıda bulunduğu ancak PAMI'nin yalnızca birkaçını desteklediği bir kuruluşun kararı.

Mario A. Parafati / [email protected]

Günlük uyanışımız bizi, başka türlü işe yaramayan bir hizmet olan VTV'deki artış, uygulanma ve uygulanma şekli ve daha açık olmak gerekirse, hayatta kalan birçok işten biri olan, onları ortadan kaldırma niyeti veya niyeti olmayan bir şey hakkında bilgilendiriyor.

Bir mülkün posta kutusunu açıyorum ve 0 kw tüketimi olan ve ödenecek tutarı 8.147,63 dolar olan bir Edesur faturası buluyorum.

Benzin zamları, ön ödemeli ödemeler resmi enflasyon oranlarının üzerinde artıyor ve PAMI, önemli miktarda ilacın ücretsiz sağlanmasını ortadan kaldırarak emeklilerin cebinden daha azını cezalandırmıyor.

Göklerden duyulan, konuşması heybetli fikirler ve projeler. Gerçeklik, ilan edilenin tam tersi bir yöne doğru gidiyor gibi görünüyor.

Gustavo Colla / [email protected]

Yolsuzluk yapan hükümlü, kendisini çok hızlı yönetmek için ANSeS önündeki sunumunda yalan söyledi, Raverta sayesinde emeklilik ve emekli maaşı. Şimdi, eski başkanın, bir keresinde La Costa belediyesinde kamuya açık bir görevde bulunduğunu beyan eden, adresinin Médano olduğunu beyan eden, yine yolsuzlukla suçlanan eski başkan yardımcısı Amado Boudou'dan kopya çektiği ortaya çıktı.

Olivos'ta 8 yıl yaşadıktan sonra Río Gallegos'ta yaşadığını söylüyor, bu yalan, Recoleta de CABA'da yaşıyor. Yanlış hatırlamıyorsam emekli olmak için formları doldurduğumda, bilgilerde sahtecilik yapmam durumunda emekli olma hakkımı kaybedeceğimin farkındaydım. Haksız yere toplananı geri versin!

Rafael E. Madero / [email protected]