Apple yeni spor döngüsünü başlattı, yüzü izle, duvar kağıtları ve daha fazlasını, ayrıntıları buradan kontrol edin

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Apple, Siyah Tarih Ayını onurlandırmak ve siyah kültürü ve topluluğu vurgulamak için Black Unity Koleksiyonunu başlattı. Yeni koleksiyonda, Apple Watch için sınırlı sayıda Black Unity Sport Loop'un yanı sıra eşleşen bir Unity ritmi saat yüzü ve iPhone ve iPad'ler için güncellenmiş duvar kağıtları bulunuyor.

Black Unity Sport Loop, kullanıcı bileğini hareket ettirdiğinde renkleri değiştiren özel bir tasarım sergiliyor. Kırmızı, yeşil ve sarı sayıları gösteren Unity ritim saat yüzünü tamamlar. Saat yüzü jiroskopa cevap veriyor ve her bir buçuk saatte her seferinde çiğniyor.

Buna ek olarak, Unity ritim iPhone ve iPad duvar kağıtları, cihaz kilitlendiğinde veya açıldığında yönünü değiştiren “Unity” kelimesini içerir.

Ayrıca okuyun: Deepseek AI: Onu ayıran nedir? En iyi 10 yanan soru cevaplandı

Apple Black Unity Sport Loop: Fiyat ve Kullanılabilirlik

Black Unity Sport döngüsü 42mm ve 46mm boyutlarında mevcuttur. Apple Watch Serisi 4 veya daha sonra, Apple Watch SE, Apple Watch Ultra ve Apple Watch Ultra 2 (yalnızca 46mm bant) ile uyumludur. Hindistan'daki müşteriler Rs için spor döngüsünü satın alabilirler. Bu hafta çevrimiçi veya fiziksel mağazalarda 4.500.

Unity Ritim Saat Yüzü ve Duvar Kağıtları, Apple Watch Serisi 6 veya sonraki, iPhone Xs veya daha sonraki bir yazılım güncellemesi ve seçkin iPad modelleri ile erişilebilir.

Ayrıca okuyun: iOS 18.4 Nisan ayında Siri yükseltmeleri, yeni diller ve daha fazlası

Topluluk kuruluşları için küresel destek:

Ayrıca Apple, dünya çapında ritim, yaratıcılık ve topluluğu teşvik eden beş kuruluşla da ortaklık kurdu. Bunlar şunları içerir:

• Nashville'deki Afro -Amerikan Müzik Ulusal Müzesi, siyah müzik tarihini kutluyor.
  • Sydney'deki Yeni Güney Galler Sanat Galerisi, yerli gençleri sanat ve kültür yoluyla destekliyor.
Ayrıca okuyun: Google, küresel gündemi işçileri, milletvekillerini AI konusunda eğitmek için itiyor

• Los Angeles'taki Müzik İleri Vakfı, gençlerin müzik endüstrisine girmesine yardımcı oluyor.
  • Londra'daki Battersea Sanat Merkezi, yaratıcı özgürlük ve toplum katılımını teşvik ediyor.
  • New Orleans'taki Ellis Marsalis Müzik Merkezi, yetersiz hizmet alan topluluklarda sosyal değişimi teşvik etmek için müzik kullanıyor.