“Devam edin ve daha önce yaptığınız gibi terleyin!”

MyHoca

New member
Kaç yaşındasın? Muhtemelen olabileceğiniz en mutlu kişi olduğunuzu biliyor musunuz? İstisnai talihsizlikler dışında, insanoğlunu tehdit eden acı ve ıstırapları, sevginin çeşitli tezahürlerini deneyimlemiş olduğunuzun farkında mısınız ve yine de daha fazlasını mı bekliyorsunuz? Ne kadar safsın, ne kadar safsın!

Yer altında veya varlığınızın derinliklerinde arama yapmayın. Ne uzayda, ne de arzu edilen gerçeklikte, daha önce deneyimlediğiniz duygulara yabancı duygular. Binlerce kez yaptığınızdan farklı bir şekilde neredeyse hiç ağlamadığınızı, gülmediğinizi, heyecanlanmadığınızı veya küfretmediğinizi unutmayın. Bu yüzden acıya, korkuya, depresyona, çok korktuğunuz hayaletlere katlandığınızı ve onların sizi yenemediğini onaylıyorum. Öyleyse devam edin ve pek çok durumda yaptığınız gibi terleyin ve titreyin! Değer verdiğiniz ve hafızanızdan ruhunuza yerleşen sevinç anlarını düşünün ve keyif aldığınız şeylerden daha fazlasını beklemeyin. Sevginizin veya kendinizin eşliğinde birçok kez bulduğunuz o huzuru ve mutluluğu arayın. Taşı, suyu, havayı, toprağı veya metali kazsanız bile keşfedilecek hiçbir hazine yoktur. Sizi alaşağı etmek için suç ortaklarını, idealleştirmeyi ve tatminsizliği kullanan hayal gücüne aldanmayın. Ayrıca sizi başarı, zafer ve siren şarkılarıyla ilgili yanlış bir fikirle aldatır. Hiçbir güçlü boyunduruk ya da ihtişamlı gökler üzerinize gelmeyecek.

Kaç yaşındasın? Zaten olabileceğiniz en mutlu kişi olma ihtimalinizin olduğunu biliyor musunuz? …Ne kadar safsın, ne kadar safsın!

Aldo Cristian Ali / [email protected]

Cristina ve Karayolu Trafiği davasındaki mahkumiyeti hakkında

Milletin eski bir cumhurbaşkanına karşı çifte dava cezası almak, davanın ilerlemesini engellemek için hilelere, dönemeçlere, gecikmelere, baskılara, baskılara ve bitmek bilmeyen hilelere dönüşen zorluklarla dolu zorlu bir yol anlamına geliyordu.

Anlaşılması için bazı rakamlar: 1 duruşma, 2 derece, 3 sanık beyanı, 6 müdahil hakim, 8 yıl süre, 25 sulh hakimi-savcı arası görevli, 51 usulsüz ihale süreci, 60 dosya organı, 130 duruşma ve tanık, Dosyada belgelerle birlikte 150 kutu, dosyanın her bir gövdesinde 200 sayfa, ikinci derece mahkemesinde 1.541 sayfa karar ve daha fazlası için zimmete para geçirme 84.000.000.000 peso.

Sebastian E. Perasso / [email protected]

Silahlı kanat: “Bu alkışı kınamak için kimse çıkmadı”

“Silahlı kol”. Bu sözleri 70'li yıllarda duyduk ve geride bıraktıkları tek şey barbarlık, nefret ve terör oldu. 50 yıllık uyumsuzluklardan ve LLA sempatizanlarından sonra, bir parti etkinliğinde bu terminolojiden bahsediyorlar. Hükümet ve onun İçişleri ve Emniyet gibi ilgili bakanlıklarının 70'lerdeki alçakça eylemlerin tekrarlanmamasını güvence altına alması, bu konuda soruşturma ve istihbarat yapması gerekiyor.

Yürütme Organından hiç kimse bu suçlamayı kınamak için çıkmadı ve bu ciddi bir durum. Bunun suç için bir özür olduğuna ve şiddeti öneren, örtbas eden veya kışkırtan herkesin kınanması gerektiğine inanıyorum.

Rodolfo C. Castello / [email protected]

“İlaç sosyal bir üründür”

Evrensel bir insan hakkı olan sağlığa, Kamu Sağlığı hizmetlerinden üstün ticari çıkarlarla yaklaşılmamalıdır. İlaçlar kamu yararına olan sosyal mallardır; o iyi kullanılır, sağlığı korur ve iyileştirir. Kafa karıştırmayalım, yanlış bilgilendirmeyelim, ilaçlar şeker değildir ve zararsız da değildir. İlaçları etkileyen ve bilgi profillerini, kalitesini, yasallığını ve kullanım güvenliğini olumsuz yönde değiştirebilecek süreçleri kuralsızlaştırmaya çalışmak, Bireysel ve Kamu Sağlığı açısından etki faktörlü kritik risk taşıyan, biyoetik dışı, irrasyonel eylemlere yol açmaktadır.

Damian Pablo Ballester / ECZACI / MN:14.001 / [email protected]

Boca sahasına gitti ama “hepsi hayal kırıklığıydı”

19 Kasım'da Arjantin'in Peru ile Boca sahasındaki maçını izlemeyi hayal ettim. Huracán sahasına fiziksel bir girişi kaldırmak zorunda kalmanın anlamsızlığının ötesinde, bu bir felaketti.

Aşırı kontroller, tabela yok, popüler kuzey alçak bölgesine bir saat erken vardık; Direkt olarak step alanına inmek mümkün değildi. Pek çok insan ayakta bir şeyler görmeye çalışırken, görmeyi zorlaştıran bayraklar yüzünden her şey daha da kötüleşti ve insanlar da hiçbir şey göremedikleri için son adımları atamadılar. Koridorlarda yürüyen insanlar bir şeyler görmek için boşluk arıyorlar. Hiçbir şey göremeyen çocukları olan birçok ebeveyn de var. Maçın başlamasını bekledik, kimse kıpırdamadı ve maçı bir pizzacıda televizyondan izlemek için ayrılmaya karar verdik.

Bu mutlak kötü muamelenin sorumlusu kim? Spor? AFA mı? Ağız? Bilet masraflarını bana kim ödeyecek? Hayal kırıklığı, öfke, acı, üzüntü.

Alberto Perez / [email protected]

Engelli, kaza yaptı ve sigorta şirketi ona ödeme yapmıyor

15.07.2023 tarihinde meydana gelen kaza sonucu tamamen zarar gören aracımı Sancor Cooperativa de Seguros Ltda. ile sigorta poliçesi ile imzaladım. Tüm onarım tahminleri aracın piyasadaki değerini aşıyor ancak sigorta şirketi bunları reddederek, sigortanın devam etmesine rağmen sözleşmeye ve bırakıldığı duruma uygun olan kamyon için bana ödeme yapmama kararı aldı. benden borç al.

Engelliyim ve rehabilitasyon terapilerine katılmak için uyarlanmış minibüsü kullandım ve o tarihten beri aracım yok. Durumum, üstlendiği yükümlülüklere uymayan yukarıda adı geçen sigortacıyı seçerken dikkat edilmesi gereken özenin açık bir örneğidir.

Jorge Orlando Ayala / Kimlik: 16,902,208