“Kız ve erkek çocuklarına yönelik cinsel istismar vakalarını bildirin”

MyHoca

New member
Bazı erkeklerin bir zamanlar çocuk olduklarını unutmaları talihsiz bir durumdur. Yetişkin yaşamlarında büyümeleri ve kendilerini gerçekleştirmeleri için onlara destek ve bakım sağlayan bir ailede uyandılar. Burada, anneleri tarafından bakılan ve emzirilen erkeklerin, kendi çocuklarına veya başkalarına cinsel istismarda bulundukları, kendisine baba olma olanağını veren Tanrı'nın önünde büyük bir saygısızlık olan korkunç bir olguyla karşı karşıyayız.

Çocuklarımıza yapılan bu istismar cezasız kalmayacaktır. Güya kimse sizi görmemiş olsa da, Tanrı'nın her şeyi gördüğünü, her şeyi bildiğini, her şeyi hissettiğini, her yerde olduğunu bilerek gidin. Tanrıya inanmasanız bile O vardır. Çünkü kimsenin kimsenin masumiyetini, çocukluğunu, neşesini çalmaya, canını elinden almaya hakkı yoktur. Bu adamlar küçüklerimizin ruhlarını erken yaşta katleden yeni Herod'lar. İşlenen veya işlenen tüm vakaların günlük olarak raporlanması için toplumun işbirliğini rica ediyorum. Hiçbir hayvan yavrusuna kötü davranmaz, onları korur çünkü onlar onun tür olarak geleceğidir. Çocuklarınıza cinsel istismarda bulunmanın bir moda olmadığını, sadece temel içgüdülerini tatmin etmeye yönelik düşüncelere sahip, çocuklarımızı yanlış yönlendiren, güvenlerini, huzurlarını ve huzurlarını çalan ahlaksız akılların ürünü, bir sapkınlık olduğunu anlamanızı istiyorum. Aşk. . Çünkü insan suretindeki bu canavarların da bu fiillerinin cezasını çekmesi gerekir. Allah ve toplum bu çakalları insan formunda kurtarsın.

Mairene Olmos Bustos / [email protected]

Milei ve Cecilia Roth arasındaki geçişlerle ilgili tartışma

Cecilia Roth'a soracağım ilk şey, sansürün ne olduğunu bilip bilmediği veya Lali Espósito'nun yaptığı gibi koyun toplamak için mi bundan bahsediyor, fatura kesmek için bunu kim yaptı?

Cecilia Roth'un sansürle yaşamanın ne anlama geldiğine dair hiçbir fikri yok; eğer gerçekten olsaydı, onun ne söylediğini kimse öğrenemezdi. Sorun, Kirchnerci sanatçıların Milei hükümetine karşı gelerek para kazanmaya çalışmalarıdır.

Cecilia Roth, K sanatçılarının yapması gereken şey eserlerini Arjantin vergileriyle değil kendi paralarıyla finanse etmek.

Cecilia Roth'un ve sanatçıların entelektüel yoksulluğu K.

Darío Díaz / [email protected]

Sahilde “köpeği öldürüp kaçtılar”

Dün öğleden sonra, Pinamar bölgesindeki kaplıca kasabası Valeria del Mar'da, Corbeta Belfast ile Coronel Franklin Seaver'ın köşesinde, bir kamyon çarptı ve bir komşunun köpeğini iki tekerleğiyle ezdi ve hiç tereddüt etmeden kaçtı. Saat akşam 6 civarıydı. Cinayeti canlı gören bir komşunun anlattığına göre, söz konusu kamyonun arkasında bir çocuk vardı.

Her şey çok hızlı oldu ve hiç kimse hızla hızlanan katilin plakasını kontrol etmeyi başaramadı. Bu insanların duyarsızlığı şok edici derecede zalimdir. Bunun bu zamanın bir işareti olduğu izlenimini edindim. Sorumsuzluk ve aşırı umursamazlık yüzünden bir hayat sona eriyor ve tepki kaçmak oluyor. Arkandaki çocuğa bunu nasıl açıkladın? Böylesine acımasız bir bireyin içinde ne kadar üzücü bir insanlık yatıyor! Cezasızlık onu halkın alayından korudu, ancak bu iğrenç davranışı ona uzun süre eşlik edecek.

Marcelo Tassara / [email protected]

Uluslararası ehliyet: “Küçük bir yardım daha”

Birkaç gün önce torunum Manuel García'nın İspanya'ya seyahat etmesi gerektiği için Uzaktan Prosedürler yoluyla Uluslararası Sürücü Belgesi için Yasallık Sertifikası talebinde bulunduğunu yazmıştım.

Ertesi gün sertifikayı aldığımız için bu Ülkeye Mektuplar bölümünün yardımını çok takdir ediyorum. Ama bu sertifikanın apostilli olması gerekiyor ve torunumdan bu yıl 23 Ocak'ta İspanya'da ehliyetini alacağı yerde bunu yapması isteniyor.

Açıkçası alamayacaksınız çünkü TAD sürecin 30 gün süreceğini söylüyor.

Belgelerin apostilli olduğu yer Dışişleri Bakanlığı'dır. Sorun şu ki, size sertifikayı vermek o kadar uzun sürdü ki, artık sertifikanın apostil edilmesi 30 gün sürerse, onu ibraz edemeyeceksiniz.

Ve bunu DNI gibi açıkça alma seçeneği yok.

Bu kimi ilgilendirebilir, bu prosedür konusunda bize tekrar yardımcı olamaz mısınız?

Marta Lopez / [email protected]