Sennheiser Accentum kablosuz SE (Bakır) kulaklıklar ve BTD 600 Bluetooth donanım kilidi Hindistan'da piyasaya sürüldü – Tüm ayrıntılar

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Sennheiser, Hindistan'da BTD 600 Bluetooth donanım kilidinin yanı sıra Accentum Wireless Copper Special Edition'ı da tanıttı. Şirket, BTD 600'ün tüm Sennheiser Bluetooth özellikli cihazlarla uyumlu olmasına rağmen Accentum Wireless Copper Special Edition ile standart bir aksesuar olarak geldiğini duyurdu.

Sennheiser: Accentum Wireless SE: Fiyat ve Stok Durumu

BTD 600 ile birlikte verilen Accentum Wireless SE'nin fiyatı Rs'dir. 13.990. Markanın resmi web mağazasından ve Amazon çevrimiçi platformundan satın alınabilir.

Sadece BTD 600 ile ilgilenenler için fiyatı Rs'dir. 5.990. Accentum Wireless SE gibi, aynı çevrimiçi platformlarda mevcuttur.

Ayrıca şunu okuyun: Secure Connection, Hindistan'da Honeywell Aviator Hi-Fi Hoparlörü piyasaya sürüyor: Temel özellikleri, fiyatı, kullanılabilirliği ve daha fazlasını kontrol edin

Sennheiser'ın Hindistan'daki Tüketici İş Birimi Genel Müdürü Vijay Sharma, “Bu paket, müzik meraklılarına muazzam bir değerle güçlü bir Sennheiser deneyimi sunuyor” dedi. Sennheiser Genel Müdürü Vijay Sharma şunları ekledi: “Kit, en zayıf dijital ses kaynaklarını bile çarpıcı aptX ses ve düşük gecikmeli performansla yükselterek eğlencenizdeki her duyguyu ortaya çıkaracak yüksek performanslı BTD 600 USB dongle'ımızı içeriyor.” Hindistan'da Tüketici İşleri Müdürü.

Ayrıca şunu okuyun: Apple'ın 2026 yılına kadar MicroLED teknolojisine sahip akıllı AR gözlüklerini piyasaya sürmeyi planladığı bildiriliyor

Sennheiser Accentum Wireless SE (Bakır): Temel Özellikler

Accentum Wireless SE, 37 mm sürücülerle donatılmış olarak gelir ve hibrit aktif gürültü engelleme (ANC) sunar. Bluetooth 5.2 ve çok noktalı bağlantıyı destekleyerek hem akıllı telefonlar hem de dizüstü bilgisayarlarla kolay eşleştirme sağlar. Sennheiser, tek şarjla 50 saate kadar pil ömrü tahmin ediyor. Diğer dikkate değer özellikler arasında Şeffaflık Modu ve Bas Güçlendirme ve Podcast gibi ses modlarıyla özelleştirilebilir ses yer alır. Daha fazla ses ayarı için yerleşik bir beş bantlı ekolayzır da dahildir.

Ayrıca şunu okuyun: Apple TV+, abonelerin yayın erişimini genişletmek için Amazon Prime Video ile ortaklık kuruyor – Ayrıntılar

BTD 600: Temel Ayrıntılar

BTD 600 Bluetooth donanım kilidi, Sennheiser'ın Bluetooth özellikli ürünleriyle kusursuz eşleştirme için tasarlanmıştır. Eşleştirilmiş cihaz ayarlarını koruyarak kulaklıklar ve bilgisayarlar arasında yeniden eşleştirmeye gerek kalmadan otomatik bağlantı kurulmasına olanak tanır. USB-A veya USB-C bağlantı noktalarına takılan donanım kilidi, Bluetooth 5.2 ile donatılmıştır ve aptX codec bileşenlerini destekleyerek ses, video ve çağrılar için düşük gecikmeli performans sağlar.