Ücretsiz Apple Watch Series 10: Paranın tamamını geri almak için bu görevi tamamlayın – Bu fırsat nasıl işliyor?

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Peki ya size yepyeni bir Apple Watch Series 10 veya Apple Watch Ultra'yı bir Apple Premium Bayisinden tamamen ücretsiz alabileceğinizi söyleseydik? Gerçek olamayacak kadar iyi geliyor kulağa değil mi? Ancak işin püf noktası şu: Tam para iadesi almak için günde 15.000'den fazla adım atmanız gerekecek. Bu teklif, India Gets Moving adlı yenilikçi bir fitness programını başlatan HDFC Ergo ve Zopper arasındaki işbirliğinin bir parçasıdır. Bu girişimin bir parçası olarak, iddialı adım hedefini bir yıl boyunca tutarlı bir şekilde karşılamanız koşuluyla, ücretsiz bir Apple Watch sunuyorlar. Elbette bu tekliften en iyi şekilde yararlanmak için dikkate almanız gereken bazı ince ayrıntılar var. Bu yazıda, başlamak için bilmeniz gereken her şeyi açıklayacağız.

Ayrıca Okuyun: iPhone SE 4'ün lansmanı adım adım yaklaşıyor, önceki model çıkışından bu yana 1000 günü tamamladı

Uygunluk

Öncelikle, yalnızca Apple sertifikalı satıcılardan ve belirli çevrimdışı mağazalardan satın alınan Apple Watch'lar bu tekliften yararlanabilir. Resmi Apple web sitesi, Amazon, Flipkart veya iş ortağı olmayan perakendeciler aracılığıyla yapılan satın alma işlemlerinin geçerli olmayacağını unutmamak önemlidir.

Şu şekilde kaydolabilirsiniz: Apple Watch'unuzu satın aldığınız mağazanın personeli sizi Zopper Wellness Programına kaydedecektir. Bu kayıt ücretsizdir ve Apple Watch satın alma işleminize herhangi bir ekstra maliyet eklemez.

Kayıt olduktan sonra otomatik olarak HDFC Ergo sigorta programına üye olacaksınız. Ayrıca akıllı telefonunuza HDFC Ergo uygulamasını yüklemeniz ve bunu Apple HealthKit verileriyle senkronize etmeniz gerekecektir. Bu, uygulamanın adımlarınızı doğru bir şekilde takip edebilmesini sağlar.

Ayrıca Okuyun: Asteroidin Dünya'ya yakın çarpışma tahmini doğru çıktı, patlamanın videosunu buradan izleyin

Geri Ödemeye Nasıl Hak Kazanırsınız?

Apple Watch'unuz için %100 para iadesi almak için aşağıdaki koşulları karşılamanız gerekir:

• Dört puan kazanmak için günde 15.000 adım yürüyün.
  • Üç puan kazanmak için günde 12.001 ila 15.000 adım arasında yürüyün.
  • İki puan kazanmak için günde 10.001 ila 12.000 adım arasında yürüyün.
  • Bir puan kazanmak için günde 8.001 ile 10.000 adım arasında yürüyün.
Her ay kazandığınız puanlar geri ödeme yüzdesini belirler:

• 31–50 puan: Aylık %10 iade
  • 51-70 puan: Aylık %30 iade
  • 71–90 puan: Aylık %60 iade
  • 91–110 puan: Aylık %80 iade
  • 110 puanın üzerinde: %100 geri ödeme
Ayrıca Okuyun: Apple iPad mini 7 incelemesi: Küçük tablet, güçlü potansiyel